Sok kritikát lehet felhozni a Tesla termékeivel kapcsolatban, azt azonban el kell ismerni, hogy a technológiai újítások, ötletek terén zseniális, amit Elon Musk cége művel. Ugyanolyan eszközöket használnak, mint a többi gyártó, csak hozzátesznek még valamit, megfejelik az alapötletet valamilyen vicces, hasznos funkcióval.

A Tesláknál jó ideje ilyen filozófiával kerülnek beépítésre a parkolást segítő, holtteret figyelő kamerák. Ezek biztonsági kameraként működnek, ha áll az autó, ha valaki piszkálja, nyitni próbálja a kocsit, a felvételek később rendelkezésre állnak. 

Ez a 2019 óta elérhető Sentry Mode, amely bekapcsolásával a Tesla készenléti állapotba kapcsol és folyamatosan figyeli a közvetlen környezetét. Erről nem tudott a BMW X5 volánja mögött ülő hölgy, aki a Tesla-tulaj elmondása szerint csálén parkolt, kevés helyet hagyott.

Így neki alig sikerült leállni autójával, de végül megoldotta, beszuszakolta a kocsit, majd simán ki tudott szállni. Ahogy a hölgy is be tudott ülni, de mégis annyira frusztrált lett a helyzettől, hogy összekaristolta a Tesla oldalát.

A legviccesebb az egészben, hogy a beazonosított elkövető tagadja tettét, elmondása szerint ott sem volt akkor a parkolóban, amikor az eset történt.