A BMW 7-es sorozata mindig is a német autógyártás és stílus csúcspontját képviselte. Lehet, hogy a technikai megoldások felett eljár az idő, de az összeszerelési minőség, a felhasznált anyagok, a kényelmi szolgáltatások kortalanul képviselik ezt a szellemiséget.

Ezért lehet mai napig kívánatos darab egy E65-ös BMW. Napjaink színvonalán is tud mindent, amire autós vágyhat, és ha a vételárat nézzük, könnyű beleülni a jóba, kétmillió forint alatt indulnak az E65-66-os BMW-k.

Aki viszont ezen az áron keres ilyen autót, nem biztos, hogy a gyári állapot fenntartására törekszik. Ahogy a következő képek is mutatják, egyeseknek nem elég a német fejlesztőmérnökök által, precízen megtervezett belső ergonómia, a munkaórák százaiba kerülő kialakítás. Egy kis kínai kijelző itt, egy plusz pohártartó ott, és máris kész a “Szia, uram!” Edition.

Filléres kínai kütyükkel szórták tele az egykor elegáns BMW belterét 2Filléres kínai kütyükkel szórták tele az egykor elegáns BMW belterét 3Filléres kínai kütyükkel szórták tele az egykor elegáns BMW belterét 4