A Fekete Özvegy a Bosszúállókból megismert Natalia Romanova (Natasha Romanoff) előzményfilmje, egyúttal a Marvel moziuniverzum (MCU) huszonnegyedik filmje, ami rengeteg késés után idén nyáron végre a mozikba kerülhet. 

A főszereplőt alakító Scarlett Johansson egy BMW X3 volánja mögött menekül egy ádáz motoros elől a budapesti rakparton. Mindezt pedig azért láthatjuk, mert a Fekete Özvegy mozifilm jó néhány jelenetét nálunk forgatták, és most a gyártás pillanatait is megmutatják a legújabb, színfalak mögött készült felvételeken. 

Az autó egyébként egy X3 M40i, amelyben háromliteres, sorhatos motor dolgozik 354 lóerővel, valamint 500 Nm nyomatékkal. 

A film bemutatóját többször elhalasztották a koronavírus-járvány miatt. Bemutatójának dátuma az Amerikai Egyesült Államokban 2021. július 9. Disney+-on és a mozikban. Magyarországon 2021. július 8-án mutatják be a mozikban.

A főhős által használt modell testvérét az X4 M40i-t a Vezess is tesztelte korábban. Egyetlen kattintásra vagy attól, hogy megtudd milyen is a bajor szabadidő-autó: