A hétköznapi ember számára teljesen érthetetlen módon az elmúlt években elterjedt egy olyan trend, hogy egyesek szuperautóik lángoló kipufogógázaival szeretnék elkészíteni grillebédjüket. Csangsában rögzítették az alábbi esetet, melynél néhány kínai szeretett volna nyársalni, de a tábortűz vagy a grillkocsi helyett egy Lamborghini Aventadorra esett a választásuk.

Közismert jellemzője az Aventadornak, hogy a 6,5 literes, V12-es motor kipufogógáza gyakran köpköd lángokat átalakított kipufogóval. Úgy érezték a gyülekezők, ez kapóra jön nekik, örömük azonban csak néhány másodpercig tartott. Ekkor komoly mennyiségű gőz kezdett el ömleni a sportkocsiból, alatta pedig vörös hűtőfolyadék-tócsa jelent meg.

A briliáns ötlet megvalósítása folyamán rükvercben járatták a Lamborghinit, a „tünetek” pedig arra utalnak, hogy a hűtőfolyadék tartálya lyukadt ki vagy a tömlő szakadt el. Az Aventador tulajdonosa felnyitotta a motorháztetőt, hogy a kedélyek mellett az autó is lehűljön. A rövid felvételből nem derült ki, volt-e ennek haszna, vagy csak annyit jelentett, mint halottnak a csók.

Ha valaki mégis autós hangulatot szeretne teremteni a grillezéshez, léteznek sokkal élhetőbb és életszerűbb alternatívák is: