Egy füstölgő autó láttán sok tulajdonos szíve összeszorul, hiszen nincs is annál rosszabb, mint amikor egy hirtelen jött tűzeset lángjai emésztik fel a szeretett gépet. Esetünkben viszont jót jelentenek a karosszéria alól felcsapó lángok. Amikor ezeknek a BMW-knek a karosszériája alól törnek fel a tűznyelvek, az annyit jelent, hogy készül a vacsora.

Bemelegítésként egy E36 farát mutatjuk meg, a 328i csomagtartójában valószínűleg pótalkatrészek helyett immár kolbászok lapulnak.

A következő videó Szerbiában készült, ahol érdekes feladatra fogtak be egy BMW-t. Utasterében már nem emberek izzadnak, hanem izzó parázs felett sülnek egész disznók.

Egy BMW 7-es lett a szerb étterem attrakciója, de reklámfelület helyett praktikus célra fogták be a bajor luxusgépet. Sütőt építettek belőle, két egész disznó forog a bőrülések helyén a B-oszlop mögötti szakaszon. Érdekes, hogy mind a négy kerék megvan, még a motor is a helyén, az sem kizárt, hogy járóképes a gép, és mobil grillkocsiként teríti az árút.

a videó a hirdetés után indul

Végül pedig jöjjön a lakossági felhasználás kifinomult módja. Ennek az E30-nak a tulajdonosa alapos munkát végzett. Nem hagyta veszni a kereket sem, azt is félbevágta a teljes hatás kedvéért, a tűztér pedig profi kialakítást kapott. A benzineskannából kialakított gázégő külön dicséretet érdemel.

Ez a BMW nem azért füstöl, mert kigyulladt a motorja 2 Ez a BMW nem azért füstöl, mert kigyulladt a motorja 3 Ez a BMW nem azért füstöl, mert kigyulladt a motorja 4