Szomorú történetet osztott meg az internet népével a Redditen egy amerikai autótulajdonos. Békésen autózott Ford Focus ST-jével, amikor egyszer csak beléfordult egy másik autó. A 3-as BMW sofőrje tettével nemcsak a történetet előadó autósnak okozott kárt, de egy harmadik jármű is megsérült, mely az út szélén parkolt.

Az esetet egy közeli épület biztonsági kamerája is rögzítette. A hangokból arra lehet következtetni, hogy a BMW-s vélhetőleg erőcsúsztatással szerette volna megfordítani a gépet többsávos úton, de ez nem jött össze neki. De nézd meg magad a videón:

a videó a hirdetés után indul

A balesetet okozó autó cserbenhagyva a Focus ST vezetőjét elhajtott a helyszínről, de azt már nem vette észre, hogy rendszámát a tetthelyen hagyta. Aggódnia nem kell, a helyi rendőrök ugyanis megőrzik neki, és biztosak lehetünk abban, hogy elbeszélgetnek a vezetővel is arról, hogy hogyan kellene, vagy hogyan nem kellene megfordulni az utcákon.

A világ egyik legbénább BMW-sét vették videóra 1

A Focus ST tulaja számára ettől függetlenül nem ért véget jól a sztori, ugyanis szeretett autója gazdasági totálkáros lett.