Az nem elég, hogy ez az átalakítás gyakorlatilag kimeríti a vizuális környezetszennyezés fogalmát, de a tulaj most megpróbálja eladni szerencsétlen Mazdát, méghozzá 6900 dollárért, amely átszámítva 2 millió forint.

Erre a Mazda MX-5-re nem készít fel semmi, de semmi 1

Az 1990-es évjáratú MX-5-be egy nagyon régi, 1928-as Fordot oltottak, amitől az autó nem csak értelmetlen, de ronda és ijesztő is lett. Főleg azzal a szárnyas koponyával az orrán.

Erre a Mazda MX-5-re nem készít fel semmi, de semmi 2

És nem, a Mazda hátulját sem tudták békén hagyni: a dizájner úgy érezte, hogy oda mindenképp szükséges felpattintani egy pótkeret, hogy aztán arra igényes megoldással ráakasszák a rendszámtáblát.

Erre a Mazda MX-5-re nem készít fel semmi, de semmi 3

A tulajdonos állítása szerint az átfazonírozás 2018-ban ért véget, ekkor kapta meg végleges formáját az autó. A vászontetős Mazda egyébként 210 ezer kilométert futott eddig és mindenki jobban járt volna, ha ezt gyári állapotban teszi.

Erre a Mazda MX-5-re nem készít fel semmi, de semmi 4

Ha régóta álmodozol róla, mi segítünk jó Mazda MX-5-öt venni használtan. Hiába ép az első hossztartója és a bölcsője, maradnak hibák, amiket ne kövess el! Itt a szezon, ne várjatok!

Erre a Mazda MX-5-re nem készít fel semmi, de semmi 6