Az alábbi fotó Srí Lankán készült és az első dolog, ami szinte kiböki az ember szemét, az a C-HR-re szerelt hátsó szárny, amely nem kizárt, hogy egy Honda CTR-ről származik. A kerékpárszállító installáció csak hab a tortán, hogy még kaotikusabb legyen kép, és akkor még ott van a hátsó ablak feletti szárny is, amelyet tetőcsomagtartó követ.

A számtalan krómozott díszítőelem úgy simul az autóra, mint Vin Diesel tenyerébe a 16 sebességes váltókar. Ezek mellett a feketére színezett kerékjáratív, a hátsó diffúzor és az oldalanként kettő kipufogóvég, már fel sem tűnik. De ami még feltűnik, az a gumikon látható, fehér Speed Hunters felirat (igen, tudjuk, hogy van egy ilyen nevű autós weboldal), amely hacsak nem valami tuningolt motor csücsül a C-HR orrában, akkor elég nagy hazugság, hiszen a Toyota ezen modellje nem éppen arról híres, hogy felszaggatná az aszfaltot.

Ez a tuning így hétfő reggel lehet, megüli a gyomrod 2

Szemből is elég vad, bár kétségkívül ebből a szögből emészthetőbb. És innen is nagyon hasonlít a Honda CTR-re.

De még ez a Toyota sem versenyezhet azzal a Nissan GT-R-rel, amelyet néhány hónapja Kínában fotóztak egy benzinkúton. Ez az optikai tuning (vagy mi?) leginkább a Star Wars Halálcsillagot juttatja eszünkbe, nagyon a 70-es, 80-as évek sci-fi hangulata árad belőle.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝔫𝔬𝔱𝔰𝔬𝔰𝔱𝔬𝔠𝔨𝔰 (@notsostocks) által megosztott bejegyzés