Egyre elvetemültebb dolgokra képesek korunk Youtube-os tartalomkészítői, akiket szó szerint a nézettség, illetve az abból származó bevételek tartanak életben. Közéjük sorolható a Street Speed 717 nevű csatorna házigazdája, Mike is. A férfi 1,15 millió feliratkozót gyűjtött 2015 óta, autós videóit pedig több mint 306 millióan látták a videomegosztón.

Garázsa tele van jobbnál jobb Chevrolet-kel, köztük egy C8-as Corvette-tel és egy 2019-es Corvette ZR1-gyel, de van egy 1993-as VW Corradója is. Legutóbbi videójának főszereplője mégis két Lamborghinije: egy Urus és egy Aventador is gazdagítja autógyűjteményét.

A színben is passzoló olasz luxusautókkal gyakorlatilag dupla vagy semmit játszott Mike, amikor úgy döntött, hogy épít egy rámpát, és a szabadidőjárművel átugratja a sportkocsit. Az ugrató megépítése nem igényelt sok erőfeszítést, a terület adottságai miatt minimális tereprendezéssel kialakították a rámpát.

Mike és segítői azonban hibát követtek el, amikor állításuk szerint nem végeztek próbaugratást (habár az egyik jelenetben az Urus az üres gödör felett repül). Ehelyett bíztak számolásaikban: a megfelelő rámpaszögekhez és magassághoz megfelelő sebességet választva átrepült az Urus az Aventador felett. A repülésről készített felvételek az alábbi videóban a 11. perctől tekinthetőek meg.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Streetspeed717 (@streetspeed717) által megosztott bejegyzés

Ez a trükk ugyan jól sikerült, ám vannak kevésbé szerencsés autós tartalomkészítők is: