A 41 éves nő összeveszett a férjével és elviharzott otthonról. A rendőrség eközben tetten érte gyorshajtás miatt, a hölgy azonban óriási hibát vétett: nem állt meg, amikor le akarta inteni az egyenruhás. Ebből kerekedett az autós üldözés, amelynek egy bevásárlóközpont parkolójában lett katartikus vége.

Amikor a rendőrfőnök is odaért az autóhoz és látta a nő állapotát, azonnal elrakta a fegyvert és óriásit változott a fellépése.

 

Richardson rendőrfőnök nyilatkozatából kiderül, hogy amikor  közeledett az autóhoz és kérte a nőt, hogy nyissa ki az ajtót, az felemelt, remegő kezekkel ült a volán mögött. “Remegett mint a levél, halálra volt rémülve”, mondta a rendőrfőnök. Ezután a rendőrök azonnal elrakták fegyvereiket, a rendőrfőnök kinyitotta az ajtót és megpróbálta megvigasztalni a nőt és ezzel mindenkit kirángatott egy pattanásig feszült helyzetből.

Mindezt leszámítva a 41 éves hölgy felelni fog több szabálysértésért is: intézkedésnek való ellenszegülés, közúti veszélyeztetés és közlekedési szabálysértések tömkelege.

Szerinted helyes cselekedett a rendőrfőnök?
A.- Igen
94% (2573)
B.- A
6% (151)