Steve Haskett csak egy átlagos munkanapra készült operatőrként, az Egyesült Királyság hadseregének forgatott egy gyakorlaton. Lánctalpasokat vettek videóra mozgás közben, de valami hiba csúszott a kommunikációba.

Az egyik katonai jármű vezetője nem vette észre, hogy két felvétel között átálltak a mezőn hagyott autókkal, és egyenesen nekitolatott az operatőr Suzukijának. Ha pedig egy ekkora lánctalpas mezei személyautónak ütközik, az nem pár karcolást jelent.

Gyakorlatilag teljesen összezúzta a kocsit, és általában ennél a pontnál véget is érnek ezek a netes történetek. Pedig az izgalmas rész csak ezután jön, mi történik az autóval, ki fizeti a kárt? A feltöltő szerencsére megosztotta velünk ezeket az információkat. 

Mivel a hadseregnek nincs “kötelező biztosítása” így a férfi biztosítójával külön eljárásban egyeztek meg, kifizették a kárt, elszállították a roncsot, Steve azon a mezőn látta utoljára a kocsit, még aznap béreltek neki egy másikat, amivel távozhatott a helyszínről. 

Mondhatjuk, hogy a felvételt készítő operatőr rosszkor volt rossz helyen, és állhatott volna messzebb, de vannak esetek, amikor a vétlen félnek esélye sincs kivédeni a bajt. Ez történt 2018-ban Oroszországban Grodno közelében. A kocsisor előtt kihajtó tankok közül az egyik meglepően, driftelve fordult ki. Ám nem sikerült tökéletesre a manőver és az előtte álló autónak ütközött. A BMP harcijármű végül a Volkswagen tetején állt meg, aminek következtében az autót vezető férfi kisebb sérüléseket szenvedett. Az összeroncsolódott kocsiból némi segítséggel tudott csak kiszállni.