Az olajcsere a belső égésű motorral szerelt járművek legalapvetőbb karbantartási feladata. Rutinmunka, de mégis vannak esetek, amikor katasztrofális fordulatot vesz a történet.

A profi műhelyekben általában az olajleeresztő tartállyal akad gond. Ezek az olajleszívók meggyorsítják az olajcsere folyamatát, nem kell várni, míg kicsöpög az összes fáradt olaj a blokkból, és az öntözgetéssel sem kell fáradni, a cucc bekerül a fémtartályba, ahonnan könnyen tovább lehet szivattyúzni a megfelelő hordókba.

Zseniális rendszer, de ha valami balul üt ki, akkor az egész műhely pár perc alatt fekete lében úszó pokollá változik. Aki nem hiszi, nézze meg ezt a videót, ide már kevés lesz pár papír kéztörlő.

Szinte érezhető a lesújtottság, szegény szerelő arcára van írva, hogy a világ összes nyelvén elmorzsolt egy égbe kiáltó káromkodást, majd nagy levegővétel után rászánta magát a romok eltakarítására.

Nézd meg:

a videó a hirdetés után indul

A fenti látványos eset, és korántsem egyedi, a zubogó olajdémonnal többször szembenéztek már a világ szerelői, és videó is akad a feketébe borított műhelyekről.