Forma-1-es visszavonulása óta kifejezetten az elektromos autók szerelmese lett Nico Rosberg, aki amellett, hogy a Formula-E egyik részvényese, saját csapatot indít a jövőre induló elektromos tereprali-sorozatban, az Extreme E-ben. A 2016-os világbajnok elsőként próbálhatta ki a Rimac hiperautóját, a C_Two típusú modellt, a próbaútról vlogjában számolt be.

Még jócskán fejlesztés alatt áll az elektromos hiperautó, miután a koronavírus egy évvel eltolta 2020-ra tervezett autópiaci bemutatkozását – habár az autó már majdnem készen áll, még végleges neve sincs. Rosberg ennek ellenére el volt tőle ragadatva, és nem félt odalépni a gázpedálnak, még ha emiatt kisebb infarktust is kapott a Rimac alapítója, Mate Rimac horvát üzletember.

Lenyűgöző számokat produkál a négy elektromos motor: önmagáért beszél az 1888 lóerős teljesítmény és a 2396 Nm-es nyomaték. Ilyen paraméterekkel a 60 mérföld/órás (96 km/órás) sebességet 1,95 másodperc alatt éri el, míg a csúcssebessége 412 kilométer/óra. Mindemellett a hatótávolsága is ígéretesnek tűnik: egyetlen töltéssel akár 650 kilométert is képes megtenni.