Az újgazdag orosz fiatalok életstílusa nem rejtély, mióta előszeretettel mutogatják magukat az Instagram-oldalaikon, és a Youtube-on. Eddig leginkább csak a szédítő gazdagság és a hihetetlen autógyűjtemények adták a tartalom javát, de lassan a rombolás is szerephez jut.

Vagyis ezek a srácok megmutatják, hogy nekik az ötvenmilliós Mercedes az semmi. Egy papírfecni. Annyit ér nekik, mint a reklámújság kitépett lapja, amivel be lehet gyújtani. 

A videó készítője természetesen azt állítja, hogy sok gond volt a Mercedes AMG-GT 63S-sel, és a kereskedő nem volt hajlandó garanciálisan javítani a felmerülő műszaki gondokat. Ezért úgy döntött, erős üzenetet küld, egy rét közepén gyújtja fel a 13 millió rubel (50 millió forint) körül mért, pokolian erős német prémium típust.

De ezek az autók mindig sűrű szervizlátogatással járnak, két tonna körül nem lehet büntetlenül együtt élni 639 lóerővel, főleg nem állandóan parkettához nyomott gázpedállal. Tehát az egész konfliktus valószínűleg csak ürügy a felháborító videóhoz, amivel emberünk a nézőközönség orra alá tudja dörgölni, hogy igen, ő még ezt is megteheti.