Eredetileg fehér színű ez a 2008-as Audi S8, ami most úgy néz ki, mintha valaki elfelejtette volna visszatenni rá a típusjelölést és a V10 feliratot, miután matt feketére fóliázta. Egyedül az alumínium tükörházakat nem csomagolták feketébe, így csak sejthető, hogy nem valami szerényebb A8-asról van szó. Az egésszel a megtévesztés volt a cél, mint a többi parttól partig tartó rekord esetében.

Nem próbálták másik autónak álcázni, egyszerűen csak arra készítették fel, hogy nagy tempóval suhanjon el az éjszakában amíg New Yorkból Los Angelesbe ér. A törvényen kívüli rekordok döntögetéséhez nem csak elszánt őrültek kellenek, hanem egy olyan autó, mely roppant stabil és megbízható marad akkor is, ha több mint egy napig nagy tempóval közlekedik.

Nagy hatótávolságú első és hátsó radarérzékelőket és lézerblokkolókat is beépítettek az S8-asba, hogy a rendőrség dolgát megnehezítsék. Az 5,2 literes, V10-es motor egyedi szívórendszert és APR Tune Electronics motorvezérlőt kapott, így a Lamborghinikben is szolgáló blokk 450 lóerős és 540 Nm nyomatékú. Hozzá hatgangos automataváltó csatlakozik és összkerékhajtás, mely alapból a nyomaték 60%-át a hátsó tengelyre küldi. A nagy távolságok miatt extra tankok kerültek az S8-ba.

31 óra alatt New Yorkból Los Angelesbe 3

Fűthető kormány és első ülések, valamint automata parkolórendszer és elektromos naprolók is vannak az S8-as fedélzetén, de az Ágyúgolyó futamhoz nem csak kényelmi kiegészítők kellenek. Biztos jól jön a 12 hangszórós Bose hifi, de a 30 amperes AUX táp és az iPad tartó, valamint a fedélzeti wifi már sokkal inkább hasznos része a projektnek.

31 óra alatt New Yorkból Los Angelesbe 4

2018-ban kifejezetten a projekt kedvéért vásárolták az akkor 10 éves Audi S8-at, amivel második helyen sikerült végezniük az őrült vágtában. 30 óra és 43 perc alatt jutottak el Amerika keleti partjától a nyugatiig.