Új-Zélandon született ez a csodálatos gurulú műalkotás, ami bármelyik poszt-apokaliptikus, vagy pokolban játszódó filmbe beférne. Az ötlet David Jeffrey-től származik, a munkát a Bellarat Customs végezte, az alap pedig egy 1927-es Essex volt. 

Ez az egyedi gép a pokolban is lehetne szolgálati autó 1Ez az egyedi gép a pokolban is lehetne szolgálati autó 2Ez az egyedi gép a pokolban is lehetne szolgálati autó 3

Ráismerni már alig lehet, mert a déli féltekén addig reszelték az elképzelést, amíg egy furcsa, túlvilági motorizált szekeret nem kaptak. A hatalmas krómozott felnik, a széles karosszéria, a sötét színek komor, borús hangulatot sugároznak. 

Ez az egyedi gép a pokolban is lehetne szolgálati autó 4Ez az egyedi gép a pokolban is lehetne szolgálati autó 5Ez az egyedi gép a pokolban is lehetne szolgálati autó 6

A Ratical Kiwi orrában a GM-től származó 7,4 literes, V8-as dolgozik, az első, és a hátsó két tengely pedig Jaguar X300 örökség, ahogy a fékek is.  Belülről nem készítettek fotót az eladáshoz, aki ilyenre vágyik, azt úgyis meggyőzi a külső megjelenés. A Las Vegas közelében eladó különös pokoli gép vételára 79 980 dollár, vagyis több mint 24 millió forint.