Új-Zélandon valaki nagyon ráért, és egy fehér Volvo XC70-esből épített egy csillagrombolót. A kész mű kilenc méter hosszú, és négy méter széles, tehát városi használatra nem túl ideális, de mivel vélhetően falemezből vannak a kiegészítők, így a jelmezt könnyedén lefaraghatja a jövőbeli tulajdonos.

A nap hirdetése – Volvo kombiból épített csillagromboló eladó 1A nap hirdetése – Volvo kombiból épített csillagromboló eladó 2

Lehet, hogy ez csak egy újabb fokozata az eladó használt autók mellé írt vicces szövegeknek, így még inkább felfigyelnek az emberek a hirdetésre, már a képek megragadják a tekintetet. Természetesen a szöveg sem maradt le az építés mögött. A birodalmi csillagrombolón akad néhány sérülés, eltalálta egy X-szárnyú, valamint egy aszteroidamező is nyomokat hagyott rajta. A hiperhajtómű és a turbólézerek működnek, a jó öreg belső égésű motor viszont nem. 

A nap hirdetése – Volvo kombiból épített csillagromboló eladó 3A nap hirdetése – Volvo kombiból épített csillagromboló eladó 4

Talán ez is oka a humoros építésnek, egy ilyen öreg autó ennyire rossz állapotban Új-Zélandon már tényleg csak viccként értelmezhető.