Talán most látjuk utoljára James Bond szerepében Daniel Craiget – aki szerintem a valaha volt legjobb 007-es ügynök – és ha ez így van, akkor a No Time To Die tökéletes búcsúnak ígérkezik.

 

Az előzetesben olyan autók tűnnek fel, mint a legendás Aston Martin DB5 (a teljes James Bond-felszerelésben természetesen, mint például gépágyú és golyóálló kasztni), az Aston Martin Valhalla, egy V8 Vantage, egy DBS Superleggera, néhány Land Rover Defender. Az első autó pedig, amit az előzetesben láthatunk, egy igazi különlegesség, amely nem sok James Bond filmben szerepelt még, egy Maserati Quattroporte IV.

A negyedik generációs Maserati Quattroporte egy igazi szívtipró, amely részben a Ferrarival együttműködésben fejlesztett 3.2 literes V8-as motornak köszönhető. A feltöltött háromliteresek korában a száz lóerő fölötti literteljesítmény kimondottan jónak számított, tehát a Maseratinak nem kell szégyenkeznie 336 lóerős teljesítményével. Kirobbanó erejét azonban egyértelműen a két turbónak köszönheti.

A Maserati Quattroporte IV a V8-as blokk mellett elérhető volt még V6-os motorral is: egy 2.0 és 2.8 literessel, 280 lóerő körüli teljesítménnyel. A negyedik generációból összesen 1670 darab készült 1994 és 1998 között.