A lakóautózás életforma, egy hobbi, amit anyagilag szinte lehetetlen alátámasztani, de így van ez minden hobbi esetén. Ez a kis kínai “guruló menedék” viszont más nézőpontból közelíti meg a mobil lakhatást.

Az Xinge RV az abszolút minimum, ennél alapabb, egyszerűbb módja nincs a guruló életvitelnek. Egy elektromos tuk-tukra épül a szerkezet, 800 wattos motorja 7,2 kWh-s akkumulátorból táplálkozik, tömege 650 kilogramm, végsebessége pedig 45 km/óra. 

Tehát lassan lehet vele közlekedni nem túl messzire, viszont előny, hogy a töltési idő maga az élet. Amíg az akku energiával telik, lehet főzni valamit az oldalfalból kívül előhúzható gáztűzhelyen, elővenni egy langyos kólát a vélhetően használhatatlan hűtőből, vagy leheveredni az ülőhelyből átalakítható ágyra. 

Ára valahol 1,5 millió forint körül mozog az Alibaba oldalán, a végső vételár a megrendelt darabszámtól és az egyéni alkutól is függ, nyilván akik több száz darabos flottával akarják letarolni a helyi piacot, azok kapnak némi kedvezményt. 

Megér másfél millió forintot ez a kínai villany lakóriksa? 1Megér másfél millió forintot ez a kínai villany lakóriksa? 2Megér másfél millió forintot ez a kínai villany lakóriksa? 3Megér másfél millió forintot ez a kínai villany lakóriksa? 4