A kaliforniai San Joséban hirdették meg ezt a 2020-as Toyota Suprát, de akad egy igen komoly bökkenő: porig égett, ebből adódóan totálkáros; az eset körülményei viszont nem ismertek.

0 dolláron áll az internetes licit, ugyanis még senki sem tett ajánlatot a szebb napokat is látott sportautóra – mindenesetre a licitlépcső 60 dollár, ami mai árfolyamon 19 ezer forintnak felel meg.

Autónak árulnak egy kupac fémet 1
Autónak árulnak egy kupac fémet 2

Autónak árulnak egy kupac fémet

Autónak árulnak egy kupac fémet

Autónak árulnak egy kupac fémet 12
Autónak árulnak egy kupac fémet 13
Autónak árulnak egy kupac fémet 14
Autónak árulnak egy kupac fémet 15
Autónak árulnak egy kupac fémet 16
Autónak árulnak egy kupac fémet 17
Autónak árulnak egy kupac fémet 18
Autónak árulnak egy kupac fémet 19
Autónak árulnak egy kupac fémet 20
Fotó megosztása:

Jelenleg a Supra a Toyota egyik slágermodellje, miután tavaly, majdnem 17 évnyi szünet után kezdték el ismét gyártani; újonnan 22 095 000 Ft-tól kapható Magyarországon.

Földrésztől függően, kétliteres és négyhengeres, valamint háromliteres és hathengeres motorral szerelik a Suprákat – mindkettő különböző teljesítményre képes –, nyolcsebességes, automata ZF-váltó kíséretében.

A hazánkban kapható, nagyobb erőforrás 340 lóerős, 0-ról 100 kilométer/órára 4,3 másodperc alatt gyorsul. A(z elektronikusan lehatárolt) végsebessége 250 km/óra.

Autónak árulnak egy kupac fémet 21

Félő ugyanakkor, hogy bűnözők érdeklődését is felkeltheti a hirdetés, hogy az alkalmat ki- és a roncs iratait felhasználva egy ugyanilyen, ám jó állapotú autót papírozzanak le…

Néhány hónapja a Vezess is kipróbálta a Toyota Suprát, a tesztet IDE kattintva olvashatod el: