A kaliforniai San Joséban hirdették meg ezt a 2020-as Toyota Suprát, de akad egy igen komoly bökkenő: porig égett, ebből adódóan totálkáros; az eset körülményei viszont nem ismertek.

0 dolláron áll az internetes licit, ugyanis még senki sem tett ajánlatot a szebb napokat is látott sportautóra – mindenesetre a licitlépcső 60 dollár, ami mai árfolyamon 19 ezer forintnak felel meg.

Autónak árulnak egy kupac fémet 1

A képre kattintva galéria nyílik!

Jelenleg a Supra a Toyota egyik slágermodellje, miután tavaly, majdnem 17 évnyi szünet után kezdték el ismét gyártani; újonnan 22 095 000 Ft-tól kapható Magyarországon.

Földrésztől függően, kétliteres és négyhengeres, valamint háromliteres és hathengeres motorral szerelik a Suprákat – mindkettő különböző teljesítményre képes –, nyolcsebességes, automata ZF-váltó kíséretében.

A hazánkban kapható, nagyobb erőforrás 340 lóerős, 0-ról 100 kilométer/órára 4,3 másodperc alatt gyorsul. A(z elektronikusan lehatárolt) végsebessége 250 km/óra.

Autónak árulnak egy kupac fémet 2

Félő ugyanakkor, hogy bűnözők érdeklődését is felkeltheti a hirdetés, hogy az alkalmat ki- és a roncs iratait felhasználva egy ugyanilyen, ám jó állapotú autót papírozzanak le…

Néhány hónapja a Vezess is kipróbálta a Toyota Suprát, a tesztet IDE kattintva olvashatod el: