A felvételen azt láthatjuk, amint a két autós kisorol az M3-asra vezető sávba és az audis elkezd villogni a kamerás autóra (Fiat 500), aki el is engedi a sportverdát. Amikor az R8 elhalad emberünk mellett, a sofőr jól láthatóan felmutatja a középső ujját, majd elkezdi leszorítani a fedélzeti kamerákkal szerelt járművet, végül pedig valamilyen igazolványt lóbál ki az ablakon.

Ha nem mutatott volna be előtte, még azt is hihetnénk, hogy a fehér Audi vezetője megpróbál visszaadni valamit a Fiat vezetőjének, amit lehet, elhagyott egy kúton vagy parkolóban, de így elég nehezen tudjuk ezt elképzelni.

 

A Fiat 500 vezetője eképpen írta le az esetet:

Megengedett tempóban haladtam az M0-son, amikor nagy sebességgel, szerintem index nélkül, mögém érkezik egy audista. Villogással jelzi, hogy takarodjak előle, (a sz@r aszfaltpattanással a FIAT 500-al) de a felvételen is látszik, hogy abban a pillanatban nincs hova. Sávváltás, fékezés és gyorsítás nélkül (tempomatot használok) hagytam, hogy jobbról megelőzzön. Ez az előttem lévő autó sebességéből is kikövetkeztethető. Az előzése után derült ki, hogy ez is olyan “erős autó, gyenge idegrendszerű sofőr”, de az is lehet, hogy a benzinkúton becsapták és azt mondták neki, hogy az autópályamatrica megvásárlásával megvette magának az egész autópályát, ez meg elhitte.

Tehát az előzés után jött egy kis mutogatás, szájkarate, majd le akart szorítani, megállásra kényszeríteni és mutogatott valami gagyi rendőrségi igazolvány félét, hogy álljak meg, (mert gondolom elnézést akar kérni…), majd végig a forgalomtól elzárt területen és a leállósávon mellettem haladt és mutogatott. Folytatta ezt addig, hogy blokkolja az M3 felé vezető utat, ha arra akarnék menni.

Szerinted miért viselkedett így az audis?
Valamit vissza kart adni a másik autósnak
8% (427)
Bal lábbal kelt fel, azt hiszi Oroszországban van
21% (1145)
Rendőr volt és igazoltatni akart
10% (545)
Simán rosszul esett neki, hogy nem húzódott le azonnal a kamerás autó
39% (2167)
Tuti volt előzménye a dolognak ahol a Fiat volt a ludas
10% (552)
Nem tudom...
12% (698)