Amikor az ember úgy dönt, hogy szüksége van egy tengeralattjáróra, rengeteg problémát szakít a nyakába. Ezek az eszközök komoly tároló kapacitást igényelnek, macerás a mozgatásuk, jó ha van melléjük egy jacht is, tehát nem túl praktikus a birtoklásuk.

Ennek viszont mostantól vége, mivel a U-Boat Worx Nemo egy igazi kis kompakt civil tengeralattjáró, amit akár a BMW X7 vonóhorgára is ráköthetünk. 2,5 tonnás tömegével ez a legkönnyebb elérhető tengeralattjáró a piacon, és méretéből adódóan szinte bárhol vízre tehető, ahol egy átlagos jetski, kisebb csónak elfér. 

Így könnyedén beengedhető akár a horvát tengerparton, ahol 100 méterig merülhetünk a vízbe, és nyolc órán keresztül játszhatunk Nemo kapitányt, ennyi időt bír víz alatt a szerkezet szuflával. Az egyéni, búvárruha nélküli merülésnek azonban borsos ára van, a tengeri élményeket 347 millió forintos áron kínálja a Worx Nemo. 

Végre van autóval vontatható luxus tengeralattjáró 1Végre van autóval vontatható luxus tengeralattjáró 2Végre van autóval vontatható luxus tengeralattjáró 3

Kövess minket a Facebook-on!