Mindössze tizenkét példányban készíti el lenyűgöző roadsterét a Bentley, azt viszont, hogy hogy nézzen ki, a vevőkre bízza. Persze nem mindenkinek megbízható a stílusérzéke, ezért a Mulliner dizájnerei gondoltak egyet – illetve hatot -, és konfekció-javaslatokkal álltak elő. Akinek tetszik, kérheti így is – aki meg tud jobbat, tervezze meg magának.

Erre egyébként neked is lehetőséged nyílik itt.

Randwick

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 1

Randwick

A többi verzióval szemben a Randwick valóban elkészült: ezzel mutatta be a Bacalart a világnak a Bentley. A Sydney-i külvárosról elnevezett autó sárga fényezését fényes fekete tónusok dobják fel, belül világos- és sötétszürke parolázik, a sötét bronz krómozás újdonság a Bentley-nél.

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 2

Randwick

Fulton

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 3

Fulton

Chicago belvárosi kerülete igazi kulináris mennyország. A piros fényezés, az ötezer éves fabetétek és a világosszürke Alcantara izgalmas kombinációt kínálnak.

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 4

Fulton

Greenwich

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 5

Greenwich

Az idő kezdete és vége. Modern, mégis klasszikus megjelenést kölcsönöz a szürke fényezés, a bordó kárpit szürke öltönyszövet betéte és a matt fekete krómelemek.

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 6

Greenwich

Menlo

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 7

Menlo

A kaliforniai Palo Altóban található Menlo Park, a technológiai fejlesztések fellegvára adta nevét ehhez a kobaltkék autóhoz, amelynek világosszürke kárpitját sárga kontrasztok és zongoralakk betétek dobják fel.

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 8

Menlo

Clerkenwell

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 9

Clerkenwell

A közép-londoni kerületről elnevezett verzió a Brooklands versenypálya hangulatát idézi, sötétzöld-barna kontrasztokkal operál. Tweed szövet és speciális fabetétek dobják fel a belső teret.

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 10

Clerkenwell

Brickell

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 11

Brickell

Miami pénzügyi központjában minden épület az égig ér, luxuslakások váltják egymást galériákkal és felső kategóriás butikokkal. Ezüst karosszéria, barna kárpitok, speciális fabetétek, és egy kis szürke szövet.

Konfekció-ötletek a Bentley Bacalarhoz 12

Brickell