28,2 millió forint a BMW X3 M alapára és még nagyon sokat kell várni, hogy elérhető közelségben legyen. Korábban nem volt igazán sportos X3-as, de a türelmetleneket várja a megoldás a Mississippi állambeli Ocean Springsben nagyjából 2,9 millió forintnak megfelelő összegért. Itt egy egész másfajta M-es X3-ast árulnak.

A Facebookon hirdetik a majdnem 210 ezer kilométert futott, ezüst X3-as BMW-t, ami akár arra is remek példa, hogy hogyan NE hirdessünk autót. Random helyeken lefényképezve, koszosan, energiaitalos dobozzal és papírfecnikkel a beltérben tehát nem igazán ajánlott. De nem is ez ennek az X3-asnak a lényege, hanem a motor.

Az E83-as, tehát első generációs X3 műszakilag közel áll az E46-oshoz, ezért pont passzol bele a korabeli M3-as motorja. Hát, ő bele is tette a 3,2 literes, S54B32 kódú sorhatost. Így lett egy 343 lóerős, összkerekes hobbiterepjárója. Ráadásul ezen az X3-ason semmi jel nem utal arra, hogy ilyen technika van benne.

A hirdető szerint a H&R rugókra ültetett X3-as remekül használható. Napi járósként üzemelt, ezért rendszeresen cserélte az olajat, a klímája hideg és a futómű is rendben van alatta.

Ha túl drága az X3 M, akkor nézd meg ezt az X3-ast 3