Moszkva utcáin még késő este is éber az orosz rendőrség és nem tűrik a nem odavaló járműveket. Még akkor sem, ha Batman furikázik éppen a városban. Abban nem lehetünk biztosak, hogy nem Bruce Wayne orosz unokatestvére igyekezett elriasztani a bűnt az orosz fővárosból, de az tuti, hogy a rendőrök pillanatok alatt lekapcsolták a forgalomból kilógó Batmobile-t.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Я должен платить за парковку? / Do I have to pay for parking? • #fastboompro #москва #batmobile #бэтмобиль #batmobilerussia

Alisher Punk (@fastboompro) által megosztott bejegyzés, Jan 23., 2020, időpont: 4:44 (PST időzóna szerint)

Az első gondjuk az volt, hogy nincs rajta rendszám, aztán kiderült az is, hogy a Tumblerből mindenféle más engedélyek is hiányoznak. A rettenetes méretei miatt pedig egyébként sem kaphatna ilyesmiket, így közúton nem használható az autó. Rövidesen a rendőrség telephelyére vontatták a gépet.

Kamu gépfegyverek vannak rajta, golyóálló ablakok, hőkamera, éjjellátó kamera. A replika az Egyesült Államokban készült, aztán egy orosz vállalkozás még reszelt rajta egy kicsit.

A Batmobile replikát egyébként 55 millió orosz rubelért, vagyis több mint 250 millió forintért értékesítették tavaly. Az autót egy 5 literes V8-as motor hajtja, ami 500 lóerős ugyan, de a hatalmas súly miatt maximum csak 100 km/órás sebességre képes.

a videó a hirdetés után indul