Egy házra rögzített térfigyelő kamera rögzítette a látványos balesetet Kalifornia államban, az Egyesült Államokban. A BMW volánja mögött ülő nő jól láthatóan teljesen elvesztette a kontrollt, fékezés nélkül rongyolt át a négy Stop táblás kereszteződésen, amit nyilván a hasonló esetek miatt középen még egy virágszigettel is hangsúlyoztak.

A négy Stop nálunk ismeretlen, azonban Amerikában gyakori megoldás. Ezekben minden autós minden irányból megáll, majd a korábban érkező, vagy ha egyszerre jönnek, akkor a jobbról érkező haladhat tovább.

Tehát itt nem hogy lassítani, de konkrétan megállni kellett volna, de a részeg hölgy a volán mögött fékezés nélkül rongyolt be a mini parkba, akkora tempóval, hogy golyóként lőtte ki maga alól a sziklát. Ez eltalált egy út szélén parkoló autót, a töréskár mutatja, hogy mekkora erejű lehetett az ütközés. 

A részegek védőszentje figyelt, hiszen a hölgy megúszta karcolásokkal, és örülhet, hogy csak az okozott anyagi kár, és az ittas vezetés, gyorshajtás miatt kell felelnie, ha az a szikla embert talál, annak csúf vége lett volna.