A Tesla leginkább megfizethető modellje a Model 3-as, melyet sokan kedvelnek, de még a márka hívői között is akad olyan, aki kifogásolja a belterét. Egyeseknek a túlzott minimalizmus nem tetszik, mások az anyaghasználatra és az összeszerelési minőségre panaszkodnak. Nehéz mindenkinek megfelelni és bizonyára az egyetlen központi képernyő és a roppant kevés kezelőszerv is megszokást igényel, ezzel nem lehet mit kezdeni.

Az anyaghasználatra azonban megtalálta a megoldást a Bulgáriában működő Vilner. Ők az a cég, akik képesek voltak luxusautó szinten kidolgozni egy Trabant belsejét, de többek között E46-os BMW-t is készítettek már egyedi belsővel. Most ezt a szürke Model 3-ast vették kezelésbe:

Az egyszerű belső helyett igazán színes lett az utastér, melyet ökobőr és szövet borít. A türkizkék mellé narancssárgát és antracitot párosítottak, míg az ülések közepe kutyafog mintás szövet. Még a tetőkárpit is türkiz színű lett, habár sokat nem kellett használni az anyagból, mert a Model 3-as teteje szinte teljes egészében üvegből van.

Még a középkonzolon lévő natúr fabetétet is egy sötétebb árnyalatúra cserélték. Kétség kívül egyedi és hangulatos lett a beltér, mely bizonyára passzol a tulajdonos elképzeléseihez. Az eredmény pedig ilyen lett:

Így már kicsit sem unalmas a Model 3-as belseje 2Így már kicsit sem unalmas a Model 3-as belseje 3Így már kicsit sem unalmas a Model 3-as belseje 4

A Tesla Model 3 legerősebb Performance változata már kevesebb mint 3,5 másodperc alatt gyorsul 100-ra és közel 600 kilométert megy el egy feltöltéssel. Mivel javítottak az energiamenedzsmenten és a hűtésen, ezért tovább kihasználható a nagyobb teljesítménye.