A német presztízsmárkák közül talán a BMW az ami a legfiatalosabb, legsportosabb küllemet varázsolja autóira, és teszi ezt úgy, hogy közben nem válik komolytalanná. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kettes és a négyes széria bevezetése, ami ha tippelnem kellene nem a középkorú ügyvédeket, vagy idősödő orvosokat veszi célba – persze ez nem azt jelenti, hogy ők ne vehetnék meg -, hanem inkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
A két szám között ne feledkezzünk meg a hármasról sem, ami szintén helyet kaphat az imént említett halmazban. De mi van akkor, ha valaki a nyugdíjas éveit is külsőre fiatalos, belsőre elegáns, arisztokratikus, meleget sugárzó, pokrócos kanapéra emlékeztető utastérben szeretné eltölteni? Semmi gond, mindenre van megoldás! 
A bulgáriai, autóbelsőkre specializálódott Vilner remek alternatívát kínál, ha esetleg visszafogottabb, klasszikus dizájnt szeretnék az autóba.
Az 1998-2006 között gyártott E46-os BMW-re esett a választása a bolgár cégnek. Az autóban felhasznált anyagok mind prémium minőséget képviselnek, a gyapjútól az antik bőrön át egészen a valódi fabetétekig. “Azért választottuk ezeket az anyagokat, mert a múltban sokkal nagyobb szerepet kaptak a természetes matériák az autókban, mint manapság, és ezt szerettük volna visszacsempészni az utastérbe” – nyilatkozták a készítők. 
Most még nem vagyok olyan idős, hogy értékelni tudjam ezt a dizájnt, esetleg édesapám sokkal inkább fogékony lehet erre, de az ízlésesség kétségkívül sugárzik a képekről. 

Tetszik ez az "öreges" hangulat?

 • Nekem bejön, nagyon elegáns
  50%
 • Valóban elég nyugdíjas, de szépnek szép
  20%
 • Mercibe való nem BMW-be
  8%
 • Ez már túlzás, ez nem illik egyetlen BMW-hez sem
  8%
 • Nem tetszik
  6%
 • Apámat el tudnám képzelni benne, de magamat nem
  4%
 • Szódával elmegy
  3%

Tetszik ez az "öreges" hangulat?Szerinted jól áll az alábbi BMW-nek a cseresznye? Kattints a képre, és nézd meg hölgykoszorúval a hatos Gran Coupé-t!

BMW-ét a nagypapáknak! 1