Kisebb szívrohamot kaphatott az a sofőr, akit egy vasúti átjáró előtt ijesztett meg az előtte haladó teherautó vezetője egy hangjelzéssel. Amerikában persze hozzá lehetne szokva az emberek, hogy minden nagyobb és hatalmasabb, így a forgalom által generált hangok is, de erre nem számított a szürke autó volánjánál ülő.

„Nemrégiben egy vonatdudát szereltettem a teherautómra, hogy szívathassam az embereket” – írta a feltöltött videó mellé az átverés elkövetője. „A wisconsini De Pere városán haladtam át, és dudáltam egyet, amikor a vasúti síneken mentem át. Az engem követő autó megállt a síneknél, és nem hajtott rajta át” – magyarázta a történteket.

A videón hallható, hogy a teherautó sofőrje egy kuncogással nyugtázta a történteket. A magyar KRESZ hangjelzésre vonatkozó paragrafusa nem tiltja meg az akár extrém hangerejű jelzőberendezések beszerelését a gépjárműbe, ellenben a hangjelző berendezésekre vonatkozó KöHÉM rendelettel, mely gépkocsi esetében 93-112 decibel közötti hangerőt határoz meg. A rendőrök akár a gyári állapotú autók forgalmiját is elvehetik, ha azok túl hangosak.