A McLaren csak 58 darabot készített a P1 szupersportautó GTR változatából, melyet eredeti formájában kizárólag versenypályán lehet használni. Sok tulajdonos azonban nem csak zárt pályán, hanem utcán is megvillantaná a versenytechnikát, erre kínál megoldást a Lazante. Ez a cég pontosan annyit alakít ezeken a ritka és méregdrága egzotikus autókon, hogy kaphassanak rendszámot. Így tettek ezzel a fekete-piros P1 GTR-rel is.

A 18-as sorszámú P1 GTR a Lazante huszonnyolcadik átalakítása, de P1 GTR-en nem először dolgoznak. Az autóba kéziféket szereltek, katalizátorokat és utcán is használható gumikat tettek a hatalmas felnikre, meg persze valamelyest növelték a hasmagasságot. Bár ez nem igazán feltűnő, egy fekvőrendőr így is izzasztó perceket okozhat a volánja mögött. Talán ezért van az autóban még csak 288 kilométer. Több mint 1 milliárd forintnyi összegért válik meg tőle tulajdonosa.

1 milliárdért kelleti magát az utcára szabadított versenygép 2

A P1 GTR-ben 3,8 literes, biturbó V8-as motor van, plusz az elektromotor, így az összteljesítménye 986 lóerő. Kevesebb mint 3 másodperc alatt van 100-on, a végsebessége pedig 362 km/óra.