Nem tudjuk, mekkora szüksége lett volna a globális autópiacnak egy Audi kisbuszra, de úgy tűnik egy ember biztos vásárolt volna belőle. Annyira erős volt benne a vágy, hogy fogott egy SEAT Alhambrát, és tökéletes Audi-klónt épített belőle. 

Az ilyen tákolások végeredményképp általában furcsa gnómok születnek, de ez most tisztességes, szinte gyárinak tűnő autó lett. A lámpák a korabeli Q5-ösről érkeztek, de akad még módosítás: a fékek elöl a Porschétől, hátul a Volkswagen Golf R32-esről származnak, az eredetileg 140 lóerős kétliteres dízelmotorból pedig egy erős programmal sikerült 242 lóerőt és 532 Nm nyomatékot kipréselni. 

Ilyen egyterűt sosem gyártott az Audi, de szerencsére valaki csinált egyet 1

Már nem mai az építés, a képek egy hirdetéshez készültek pár éve, akkor kértek 14 500 eurót (4,5 millió forint) érte. 

Ilyen egyterűt sosem gyártott az Audi, de szerencsére valaki csinált egyet 2Ilyen egyterűt sosem gyártott az Audi, de szerencsére valaki csinált egyet 3Ilyen egyterűt sosem gyártott az Audi, de szerencsére valaki csinált egyet 4Ilyen egyterűt sosem gyártott az Audi, de szerencsére valaki csinált egyet 5Ilyen egyterűt sosem gyártott az Audi, de szerencsére valaki csinált egyet 6Ilyen egyterűt sosem gyártott az Audi, de szerencsére valaki csinált egyet 7