Erre a hírre a hét utolsó óráiban már nem voltunk felkészülve, de aztán mégis beütött és azóta azon gondolkozok, hogy a péntek este sikeresen elfogyasztott vodkaszóda-mennyiség hatása alatt vagyok-e. SPOILER: nem, ez tényleg megtörtént.

Egy Frankfurthoz közeli benzinkúton tankolt egy hölgy apa dízel Passat kombijába és csak akkor vette észre, hogy csurig nyomta benzinnel, miután fizetett a kasszánál. Szóval mondhatjuk, hogy még időben észlelete a dolgot, ebből még jól ki lehetett volna jönni, de végül győzött a női logika (a jelenlévők mindig kivételek).

A nő nem szakemberek segítségét kérte, hanem odaállt a pénzbedobós porszívóhoz és elkezdte kiszippantani az üzemanyagot a tankból (valahogy biztos sikerült leszűkíteni a porszívó csövét). A dolog működött is szépen, a porszívó tartályában már lötyögött a benzin, de amikor a gép elkezdett felforrósodni, az üzemanyag pillanatok alatt lángra kapott és az autó is kigyulladt. Azt hiszed itt vége?

A lángoló Passat miatt egy 20 éves járókelő is megsérült, de hála az égnek nem lett komoly baja és a tűzoltók is villámgyorsan megérkeztek, hamar eloltották a lángokat. A kárt 30 ezer euróra becsülik, az durván 10 millió forint.