A Pécsma.hu olvasója szemtanú szerint a férfi alig állt a lábán, nem kizárt, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt volt. A lakók az aktust nem merték megzavarni, azonban miután a férfi távozott többen is odamentek a megbecstelenített Suzukihoz.

Fényes nappal, szexuálisan zaklattak egy Suzukit Pécsen 1

De Pécsett nem ez volt az első alakalom, hogy autóval fajtalankodott valaki. Idén áprilisban egy Smart Roadster üzemanyagtöltő nyílásának esett neki egy férfi, akkor az autó tulajdonosa az alábbi kis sztorit töltötte fel Facebookra:

Ez mindent visz. Feldobta a Fb az emléket: ma 7 éve, hogy megvettem a kis cabrio Roadsterem. Nagyon én voltam. Sportos, laza, vagány, szabad… Fáj a szivem, eladtam, mert egy fogyatékos objektofil nyomorult…megdugta. Ezek utan hogy lehet ezzel a tudattal tankolni? Smart Roadster tele tankkal eladó:). Vigyázzatok pécsiek, ez a beteg elme szabadon van. 23 autorol tettek bejelentést. Meguszta 30.000Ft kártérítéssel. Beteg a világ!

A tudomány természetesen már megtalálta ennek az elmeállapotnak is az elnevezést, ami nem más mint a nagyon hangzatos mechaphilia, a kocsik, gépek szerelmeseinek parafíliája. Főleg autók iránt éreznek szexuális vonzalmat, de a vágy tárgyai lehetnek helikopterek, kisebb repülők, vonatok stb. is.