Nem különösebben meglepő, hogy az új Toyota GR Supra megjelenésével együtt megnőtt a korábbi modellek egyébként is töretlen népszerűsége. Különösen az A80-as kódjelű Supra lett kedvelt, mely korábban a Halálos Iramban filmek és a remek motor hatására vált kedvelt tuningalappá és egyben gyűjtői példánnyá. A BMW-vel közös alapokra fejlesztett új generáció legelső példánya például 2,1 millió dollárért ment el egy aukción. Ez a fekete ritkaság sem volt olcsó.

Közel 51 millió forintnak megfelelő összeget adtak ezért az 1997-es autóért, melyben nagyjából 113 000 kilométer van. Ez nem számít extrém alacsony futásnak, de az autó állapota kiemelkedő. A karosszéria tökéletes, a krómfelnik szépen csillognak és a beltér is olyan, mintha érintetlen lenne. Ez a különleges kiadás – melyet plakettek is jeleznek – a Limited Edition 15th Anniversary. A típus 15. szülinapjára készült.

Hajmeresztő összeget ért a 20 éves Toyota 2

Amiért mindenki imádja a Toyota Suprát, az a 2JZ motor, mely egy sorhatos, két turbófeltöltővel. 320 lóerős teljesítményt tud 5600-as fordulaton és 427 Nm nyomatéka van 4000-nél. Ennél azonban a mérések többet mutatnak. 4,2 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra, a végsebessége akár a 285 km/óra is lehet. Persze nem Japánban, ahol maximum 180.

Hajmeresztő összeget ért a 20 éves Toyota 3