A szükség nagy úr, s nincs ez másképp akkor sem, ha délutáni dugóban jön rá a pisilhetnék az emberre. Így volt ez azzal az autóssal is, aki bérautójával araszolt a csúcsforgalomban, majd egy váratlan pillanatban kipattant autójának vezetőüléséből, aztán levizelte a sáv közepén járó motorral üresen hagyott járgányt.

Dolga végeztével pedig, mintha mi sem történt volna, visszapattant a kocsiba, majd továbbhajtott. Ennek a jelenetnek lehettek a szemtanúi az autósok és járókelők a József körúton vasárnap.

A szükség az szükség, nem szartam, csak pisiltem. Nem látták a péniszem, alaposan eltakartam. A Müllerből jöttem el, nem volt üveg nálam, a bérautót pedig nem rondíthattam össze. Az autó takarítása 10-15 ezer forint, a büntetés, ha kapok, 5 ezer. Mérlegeltem”

– mondta a Blikknek a férfi, aki azt mondta, elismeri, hogy hibázott, ígéri, többet nem csinál ilyet.

A Blikk megkereste az autót bérbeadó céget is telefonon. Ők annyit közöltek, hogy mind emberileg, mind a cég hírneve miatt teljesen elhatárolódnak az ilyen viselkedéstől. Az autót visszakérik ügyfelüktől, és természetesen lemossák a járgányt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást indított az ügyben.