Kínos kérdéskör, de mindannyian voltunk már ilyen helyzetben. Dugó, autópálya, álló sor, civilizált ürítési lehetőség pedig sehol. Van az a pont, amikor az ember inkább félreáll, és elsiet az út széli első bokorhoz. Mert tényleg jöhet ki úgy a lépés, és a krízishelyzetre nincs más megoldás.

Ez az akció viszont nem védhető, emberünk a lehető legtahóbb módon, vészvillogóval az út közepén könnyített magán. Ráadásul pokoli torlódás sem látszik a felvételen, simán lekanyarodhatott volna egy félreeső helyre.

Hasonló eset idén már nálunk is történt, a budapesti autósok oldalán tűnt fel a videó, amin egy hölgy épp Csepelen engedi ki a feszítő vizeket. “Olvasónktól kaptuk a videót, amin az látszik, hogy Csepelen a Teller Ede úton könnyít magán egy hölgy a piros lámpánál. Láttunk már olyat, ahol férfitársunk tett az M7 belső sávban hasonlót. Egészen megdöbbentő, hogy egyesek mennyire nem szégyenlősek :) Viccet félretéve. A főváros elgondolkodhatna azon, hogy újra illemhelyeket alakít ki városunkban, mert sok olvasónk panaszkodik, hogy nincsenek. Márpedig lenne rá szükség, mint azt a videó mutatja…” – írták a videó mellé.