Olvasónk, Tibor Budapesten fotózta ezt a láthatóan idősebb egyedi rendszámot, melyet most épp egy E46-os BMW hord magán. Kár volna belemenni olyan részletekbe, minthogy miért nem volt jó a rendszám az eredeti helyén és miért falazták le. Így sajnos kénytelenek voltak a lökhárítóra száműzni, ahol világítás hiányában nincs annyira jó helyen.

Itt egy angyali magyar egyedi rendszám 1

Tudod, mennyibe kerül egy egyedi vagy egyéni rendszám?

A karakterek elosztása és az ára. Az egyedi rendszám karaktereinek számából eredően feltűnőbb, hiszen 4+2 vagy 5+1-es elosztású. Vagyis két lehetőségben igényelhető: 4 betű + 2 szám, 5 betű + 1 szám.

Az egyéni rendszám lényegében egy szabadon válaszható 3+3-as elosztású, egyénileg legyártott rendszámot jelent. Első ránézésre megegyezik a hagyományos rendszámokkal, általában akkor okoz feltűnést, ha a kezdő karakter az ABC-nek egy olyan betűje, ahol még nem tart a rendszámkiadás. A karakterelosztás mellett a másik jelentős különbség az ár. Az egyedi rendszámtáblák legyártatása, kiadása és engedélyeztetése 2009 óta 435 000 Ft, az egyéni rendszámtábláké pedig 112 450 Ft.