Második virágkorát éri a turbófeltöltés és ez valószínűleg elég hosszan ki fog tartani, hiszen az egyre szigorodó normáknak ezek a modern feltöltős motorok felelnek meg leginkább. Persze sok más apróság is kapcsolódik a csigához, mint a Turbo rágó, melynek csomagolásából jellemzően téves műszaki adatokat tartalmazó cetliket és egy erőteljesen felejtős ízvilágú rágógumit lehetett kihámozni. Az olvasónk által fotózott autó tulajdonosának is biztos szoros kapcsolata van a feltöltővel, különben miért vásárolt volna magának egy ilyen rendszámot?

Ez itt egy igazán menő, magyar egyedi rendszám 1

Tudod, mennyibe kerül egy egyedi vagy egyéni rendszám?

A karakterek elosztása és az ára. Az egyedi rendszám karaktereinek számából eredően feltűnőbb, hiszen 4+2 vagy 5+1-es elosztású. Vagyis két lehetőségben igényelhető: 4 betű + 2 szám, 5 betű + 1 szám.

Az egyéni rendszám lényegében egy szabadon válaszható 3+3-as elosztású, egyénileg legyártott rendszámot jelent. Első ránézésre megegyezik a hagyományos rendszámokkal, általában akkor okoz feltűnést, ha a kezdő karakter az ABC-nek egy olyan betűje, ahol még nem tart a rendszámkiadás.

A karakterelosztás mellett a másik jelentős különbség az ár. Az egyedi rendszámtáblák legyártatása, kiadása és engedélyeztetése 2009 óta 435 000 Ft, az egyéni rendszámtábláké pedig 112 450 Ft.