Ámulunk? Rossz szó, inkább elképedve csodálkozunk. Furcsa világ nőtt körénk az online közösségeknek köszönhetően.

Adott egy fiatal hölgy, Noemi Demeter, aki a trendeket követve Instagram-véleményvezérként is funkcionál. Vagyis irigylésre méltó életmódjáról tesz közzé képeket, amiben szerepet kapnak sportautók is. Többek között egy Lamborghini Huracán, ami a videó tanúsága szerint képes elérni a 300 km/órás tempót, még alagútban is. Valahol a Föld nevű bolygón.

the best feeling part two

A post shared by Noemi (@noemidemeter) on

Sőt, nem csak a Lamborghini tudja ezt a családi flottából, akad ott egy V8-as Mercedes is, ami szintén eléri a 300 km/órás álomhatárt.

the best feeling

A post shared by Noemi (@noemidemeter) on

A legérdekesebb, hogy egy ilyen videónál várnánk azért a figyelmeztető, józan hangot megütő hozzászólásokat, de szinte alig akad ilyen. Mindenki csak a dal címére kíváncsi, vagy küld egy virtuális vállveregetést, hogy ez az élet, így kell áttörni saját határainkat, megélni a pillanatot, satöbbi.

Biztonságosak ezek a kocsik, amikor itthon elszállt a Huracán hasonló tempóval, abból is élve szálltak ki, szóval Noemi Demeter valószínűleg nincs életveszélyben. A követői viszont annál inkább. Mert közöttük akadhatnak olyanok, akik nem csak virtuálisan követnek, hanem követendő példának veszik a dolgot. Ők fognak a 15-20 éves lerúgott prémium német csodával nekivágni a naplementének, és mobillal a kézben próbálják majd elkapni a pillanatot.

300 km/órával tolta Lamborghinivel a fiatal lány, de a hozzászólásokon ámulunk igazán 1

Erre mindenki emlékszik. Ennyi maradt az M7-esen szintén 300 felett hajtó Lamborghini Huracánból.

Persze a végsebességről lőtt képek egyidősek az internettel, ez valahogy mindig egy megosztásra érdemes eredménynek tűnik sokak szemében, pedig ha gyári értékről van szó, akkor ugye ez egy elvárt, üzemszerű működés, az elérése pedig nem kíván semmilyen emberi teljesítményt, csupán elszánt vakmerőséget.

(Plusz még egy érdekes szelete a történetnek, hogy az alagútban készült videó természetesen önálló életet él, másolatai terjednek a világ minden nyelvterületén, legutóbb olyan verzióba futottunk bele, ami szerint ez Szocsi környékén történt. A helyi újságok pedig meg is írták a történetet, de az már a felvételen is látszik, hogy az egyik aszfaltfelirat Pontebba felé irányít, ami egy apró település az olasz Alpokban.)