A bejegyzés a Levadászva csoportban jött szembe, és aktuális mondanivalója, tanulságos megfogalmazása miatt nem mehettünk el mellette megosztás nélkül. Nehéz nem egyetérteni ezekkel a sorokkal:

“Kedves szülő!

Te, aki a saját és a kisgyermeked életét kockáztatod!!! Hány szörnyű baleset kell még ahhoz, hogy felmérd mekkora őrültséget csinálsz!? Hogy lehetsz akkora idióta, hogy a leállósávon az autó mellett kockáztatod a gyermeked életét 1 kilométerre a pihenőtől???

Tegnap az M3-as autópályán közlekedtem amikor megint azt láttam, hogy bizonyos embereknek mintha nem lenne agya. Mintha totálisan motorikus üzemmódban programozott gépként, lebutított droidként élnék a hétköznapokat.

Egy szülő a leállósávon az autója mellett emelve tartva kis, vagy nagydolgoztatta a gyermekét. Mellette 130-al húztak el az autók, döngettek a kamionosok. Kb 1 kilométerre a pihenőhelytől történt mindez.Ilyen esetben ha bepisil vagy bekakil a gyermek is bagatel ahhoz képest ami egy baleset következtében történhet! Igazoltató rendőröket ölt már így meg kamionos. De napokkal ezelőtt az autópálya javításán dolgozók batár nagy kivilágított feltűnő kamionjába is belerohant egy másik egy munkást megölve.

Az út során több alkalommal is elhúztak mellettünk a leállósávon annak ellenére hogy a megengedett legnagyobb sebességgel közlekedtünk A fotón látható Skoda vezetője emelkedőről lefelé kanyarban is úgy gondolta gyorsabb lesz a leállósávon. Ha egy ilyen hülye letarolja a családodat csak mert nem mentél el a pihenőig már késő lesz.

MOST még van időd és lehetőséged!

1. Kedves szülő! Ilyet soha többet Ne!!!
2. Skodás!!! Kamera minden autóban. Hiányzik hogy elvegyék a jogsidat? Hiányzik a bírság? Milyen jogon kockáztatod mások életét? Odaértél? Legközelebb is odafogsz érni? Kiposztoljam a fotót a rendszámoddal te meg nyomozhatsz ki sértette meg a jogaidat?”