A képeken látható autó a klasszikus ezerötös Zsiguli egyik legutolsó kivitele a kilencvenes évekből, ezek már 21065 kódjellel futottak, 1,6 literes benzinmotorral, de külsőre nagyjából azonos kialakítással. Egy ilyen gépet kapott ajándékba nagyapjától a fiatal orosz srác, ezen tanította meg vezetni, és ezzel került igazán mélyre, kisebb-nagyobb balesetek után két évre ugrott a jogsi, végül ittas vezetésért.

Akkor így nézett ki az átadáskor még patika állapotú gép.

Menő fekete szörny lett a nagyapától ajándékba kapott Ladából 1

Emberünknek azóta benőtt a feje lágya, és komoly energiákat mozgósítva belefogott a Lada felújításába, lóerőre százötvenet saccolnak, a külső pedig magáért beszél, van még ebben a projektben potenciál, a klasszikus, háromdobozos formának igen jól áll ez a nyolcvanas évek akciófilmjeit idéző, morcos külső. Mintha csak a sivatagi droglabort örző flotta egyik kiemelt darabja lenne.

Menő fekete szörny lett a nagyapától ajándékba kapott Ladából 2Menő fekete szörny lett a nagyapától ajándékba kapott Ladából 3Menő fekete szörny lett a nagyapától ajándékba kapott Ladából 4Menő fekete szörny lett a nagyapától ajándékba kapott Ladából 5Menő fekete szörny lett a nagyapától ajándékba kapott Ladából 6