A Los Angelesben lévő Mulholland Drive nem csak a ’60-es és ’70-es években adott otthont pár illegális versenynek, az autóbolondok szívének a mai napig kedves hely. A kaliforniai autós kultúra szerves része a kanyargós aszfaltcsík, melynek méltó emléket állt legújabb autójával a Singer Vehicle Design. A Singer az a vállalat, amelyik rengeteg pénzért farag a régi 911-esből (964-es generáció) egy annál is öregebbnek kinéző, de rettentően szép autót, amiben minden a vezetés szűretlen élményéről szól.

Ennek megfelelően az autóban csak a legszükségesebb holmik vannak, az ülések, a kormány, pedálok, néhány kezelőszerv, de a kárpitok javát az ilyen versenyautósabb változatokból gond nélkül kihajítják, csupán a pőre fém marad a helyén. Meg a bukócső. A Mulholland témájú 911-esük kiegészítőlámpákat, különleges fényezést és eltérő felniket kapott, valamint fix hátsó szárnyat. A motortérben 3,8 vagy 4 literes, léghűtéses, szívó hathengeres boxermotor lakhat. A csúcsmotort például a Williams Advanced Engineeringgel közösen fejlesztették, a teljesítménye 500 lóerő és akár 9000-ig elforog. Innentől pedig jöjjenek a képek, amikből rengeteg van a galériában is:

Könnyfakasztóan csodálatos a retrós ruhába öltöztetett Porsche 2Könnyfakasztóan csodálatos a retrós ruhába öltöztetett Porsche 3Könnyfakasztóan csodálatos a retrós ruhába öltöztetett Porsche 4