2017 második felében vette át szolgálati autóját a világbajnoki második helyezett Michelisz Norbert, a képeken látható fekete színű Honda Civic Type R-t, melytől 22 123 kilométer után megválik a magyar pilóta. Az autó ennek megfelelően remek állapotban van és az is tudható, hogy gyakran ingázott Pécs és Budapest között az autópályán, mely kíméletes használatot feltételez. A Civic Type R magyar okmányokkal és 2021 augusztusáig érvényes műszakival keresi új gazdáját 11 millió forintért.

Továbbra is a Nordschleife leggyorsabb elsőkerék-hajtású autója a Honda Civic Type R, mely 7 perc 43,8 másodperc alatt szalad körbe a kanyarokkal sűrűn tűzdelt, 21 kilométeres versenypályán. Orrában 2 literes, négyhengeres V-Tec Turbo motor dolgozik, mely 320 lóerős és kereken 400 Nm nyomatéka van. Álló helyzetből 100-ra 5,7 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége 272 km/óra.

Nap hirdetése: eladó Michelisz Norbi bitang Civic Type R-je 1

A hirdetést ide kattintva nézheted meg!

Nap hirdetése: eladó Michelisz Norbi bitang Civic Type R-je 19

Michelisz Norbi a Hyundai-nál folytatja tovább és míg a pályán az új i30 N TCR-t hajtja majd, addig a hétköznapokra igazi családi autót választott magának a koreai gyártó kínálatából. Új autója ez a barna metál színű Hyundai Santa Fe: