Egy átlagos garázsban hagyott autót sem zabál fel az idő teljesen, az ilyen gépek még bőven menthető állapotban vannak, akár több évtized után is. Megadja magát pár gumicső, felüti a fejét a rozsda, de az ilyen időkapszulákra vágyik minden veterános.

Viszont ha a garázs átlag alatti, nyirkos, gombás, üszkös, pokoli lyuk, akkor a kecsegtető felújítási alap helyett rettentő zombira bukkannak a felfedezők. Ez történt ennél az orosz Moszkvicsnál.

Az 1980-as 2140-ben mindössze 25 ezer kilométer volt, gyakorlatilag aratni lehetne róla a laskagombát.

Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 1 Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 2 Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 3 Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 4 Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 5 Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 6 Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 7 Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 8 Ilyen, amikor egy elrohadt kincs rejtőzik a garázsajtó mögött 9