Október 18-án megnyitja kapuit a 26. AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás. A kiállításon a járműfenntartó-ipar teljes spektruma jelen van, négy napon át lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére.

A kiállítók széles kínálattal készülnek

A rendezvényen egy helyen, egy időben mutatkoznak be a magyar járműfenntartó-ipar meghatározó szereplői, a garázsipar, a szerviztechnika, az alkatrészgyártás és az oktatás képviselői. Az iparág jeles beszállítói, eszköz és szolgáltatás ellátói az ágazat szinte teljes, high-tech kínálatát felvonultatják.

A részletes kiállítói lista itt olvasható

Járműfenntartás: tények, trendek, kínálat 1

2017-ben is számos program várja a szakembereket, melyek továbbra is az iparág egészét lefedő 3 kiemelt témakörre épülnek: OKTATÁS, TUDÁS, VÁSÁR

Ízelítő a kísérőeseményekből:

Első nap a nanotechnológia, a közbiztonság és a veterán gépjárművek kerülnek főszerepbe néhány órára. Ez után tematikus napok következnek: „A szakképzés”, „A szakmai tudás” és „Az autójavító vállalkozások” napja címmel. A színpadi programok mellett restaurátor bemutatón és képzésen vehetnek részt a látogatók, továbbá kiállítóink az Autótechnika+ keretén belül számos interaktív programmal és gyakorlati bemutatóval is készülnek.

Részletes programok

Járműfenntartás: tények, trendek, kínálat 2

Társrendezvény:

AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

(2017. október 18-20., szerda-péntek)

Újra várja a látogatókat a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fóruma is, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van, a formatervezéstől a gyártásig.

A kiállításon jelen lesznek a hazai autógyárak, TIER1-es, TIER2-es és TIER3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai is.

Látogatói belépés: III-as kapu

Nyitva tartás: október 18-án          9.00 – 17.00

                       október 19-20-án   10.00 – 17.00

                       október 21-én         10.00 – 16.00

Járműfenntartás: tények, trendek, kínálat 3

Online szakmai regisztráció a díjtalan belépésért

Bővebb információ