Az autó a képek alapján rendben van, legalábbis esztétikai állapota korának megfelelő, látszik, hogy van gazdája, de ha ez nem lenne elég, akkor Luis Fonsi eddigi legnagyobb slágere segít az eladásban.

Olyasmi lehet ez, mint a Pufin lekvár, vagy a Gumibogyó szörp.

Ha most a Despacitóval nem adják el ezt az autót, akkor semmivel 1

“Eladásra kínálom szeretett Peugeot-om. Reggeltől estig a Despacitot üvöltetem benne nyélen, mert jól szól benne a hangcucc, és a v6 csöndesen duruzsol. Csak olyan műhelybe hordtam rendszeresen, ahol Despacitot hallgattak, számomra ez kulcs a sikerhez, csak ők tudnak latinosan olajat és szűrőket cserélni benne mostanában. Múltkor a vizsgabiztos is a Despacitot hallgatta, meg is lett a vizsga 2018 végéig. A Despacitonak hála eufóriában autózva tudom kihasználni a kocsi remek menetteljesítményét, úttartását.

Az előző tulaja nem hallgatta a Despacitot, meg is látszott a járművön, egyből hengerfejes lett, szakszerűen föl lett újíttatva és azóta hála Luis Fonsi varázsigéjének, többet a belátható jövőn belül nem is fog előjönni ez a hiba, köszönöm Despacito még egyszer. Amennyiben elvinnéd, adok hozzá a téli gumi szetten kívül egy Despacito CD-t és két jegyet Luis Fonsi itthoni koncertjére. Keressetek bizalommal, Despacito legyen veletek mindig.”

Ha most a Despacitóval nem adják el ezt az autót, akkor semmivel 2

Még berakhatnám ide a Despacito című számot, amit a föld lakosságának 30 százaléka már megnézett a YouTube-on, de nem teszem meg, kapcsold be a rádiót, öt csatorna közül hármon tuti ez szól most is.