Péntek este a rendőrök megállítottak egy amerikai egyetemistát, az igazoltatás egyes részletei viszont felkerültek a világhálóra.

Blayk Pukett az arkansasi egyetem könyvtárából ment hazafelé, de szokatlanul lassan hajtott. A rendőröknek feltűnt a tempó, ráadásul az autó egyik féklámpája nem világított. A rendőrök elmondták, hogy ha valaki így közlekedik, ott gyakran ittas vagy bódult vezetés van a háttérben, így most is erre gyanakodtak. Pukett ugyan tudott a kiégett izzóról, de nem aggódott, mert egyéb szabálytalanságot nem követett el.

Mikor a rendőrök megkérték, hogy ürítse ki a zsebeit, akkor derült ki, hogy miért is volt a Pukett által vezetett kocsi rendszáma a JUGGLER (zsonglőr), a fiúnál ugyanis néhány bűvészkellék is volt. A rendőrök megkérték a „mágust”, hogy mutasson néhány trükköt. Az egyik egyenruhás a telefonjával rögzítette a bemutatót, amit a hátsó ülésen tartott buzogányokkal adott elő.

A rendőrség hangsúlyozta, hogy a bemutató csak az után történt, hogy lezárták az „eljárást”, annak nem volt hozzá köze, tehát nem ezzel bizonyította a fiatalember a józanságát, mert ő korábban ilyen kijelentést tett.