Egyre nagyobb divat cetlit hagyni a másik autósnak, vagy csak egyre nagyobb divat lefotózni azt.

Eddig ilyen szintű üzenetek láttunk javarészt.

Eddig ilyen szintű üzenetek láttunk javarészt.

Bárhogy is, a jelenség mind itthon, mind külföldön észrevehetően terjed, bunkó parkolóknak, szabálytalankodóknak üzennek így, de ez a mai találat új fejezetet nyit a cetlizés történelmében.

Íme:

0010301301000

“Kedves Seat Tulajdonos/Üzembentartó/Használó!

Szeretném megkérni egy icipici szívességre, amellyel talán többünknek segíthet majd. Megfigyeltem, hogy a parkolóhelyen az Ön autója előtt még bőven van hely, mögötte pedig ezen okból kissé szűkösen fér el egy alsóközép kategóriás személygépjármű, a nagyobbakról nem is beszélve, holott ezt a parkolóhelyet méreteiből adódóan két középkategóriás autóra tervezték.

Ez már csak azért is fontos számomra, mert az utcában lévő többi parkolóhely mind fenyőfa alatt található, a fenyőgyanta pedig csúnya nyomot hagy, eltüntetése pedig nagyon-nagyon körülményes. Hozzátenném még azt a személyes információt, hogy amivel most járok, az kölcsönautó, a kocsim pedig épp eladó, így talán érthető, miért nem mutatna jól egyiken sem a gyanta.

Ha pedig túllépek a személyes érdekeken, szerintem más is örülne, ha meg tudna állni az utcában egy ilyen remek parkolóhelyen egy Smartnál nagyobb méretű autóval.

Köszönöm a megértését.”