Ezúttal egyik kollégánk küldte ezt a remek hirdetést, amiben egy talpraesett csaj kínálja eladásra KTM 350 SX-F motorját, egészen egyedi stílusban. Vigyázat, nem lesz rövid!

2015 őszén vásárolt, a képen látható hibátlan állapotban eladó KTM 350 SX-F. (Nem dohányzó, valóban hölgy tulajdonostól) Sérvem van a hátamban, így sajnos kénytelen lettem eladósorba állítani a paripát, még csak ki se tudtam próbálni úgy igazán pályán. Se. Körül vagyok véve hozzáértő szakemberekkel, nem kell félni, nem ezen a motoron kezdtem el kiélni a szétszedős-összerakós hajlamaimat, egy csavarhoz sem kellett hozzányúlnom.

Bezzeg az 520as EXC-m lelkes páciens, önként rontja el magát időnként, hogy kicsit tekergessem és vakargassam. Az eladandó motor jótékony hatásairól egy pár sorban: Sajnos azt nem állítanám, hogy gyógyászati segédeszközként is meg tudnám hirdetni, további sérüléseket ugyan nem okozott nekem, de a már meglévőket nem sikerült a rengeteg jó hatásának ellenére se kezelni.

10315155_2

 

A kedves Vevő pénze, amit a motorért cserébe kifizet nekem (egyösszegben, azonnal, nem kecskében), nagy valószínűséggel az orvostudomány képviselői zsebében fognak landolni – ezzel remélhetőleg hozzáteszünk ahhoz, hogy ne kelljen még külföldre vándorolniuk. Ami nem a dokibácsinál köt ki, azt wellnesshétvégére fogom költeni a Bónuszbrigádon, azaz a motor eladása után gyakran fellelhető leszek a pezsgőmedencékben országszerte.

Viszont bátorítanám a leendő tulajdonost a motor crosspályán történő kihasználására, mert ugyan gyógyászati megoldásokban csúfos kudarcot vallott, stresszlevezetésnek, önfeledt egykerekezésnek kiváló, talaj felett való röpködésben és kanyarvételben párját ritkítja. Kezdő lány motorosnak is bátra ajánlom, én se vagyok egy virtuóz a homokban, de a magam 50. haha, kit akarok átverni. 60 kilójával egy kis gázfröccsel átverekedtem magam az ülés hátsó részére terhelve a mélyebb porrétegen is, és csak kicsit volt maszatos az arcom utána.

Amiről néhányan azt hitték, hogy folyt a könnyem a sisak alatt és utána beleragadt a por, de szerintem tévedtek. (Mielőtt bárki lekövérezne, 180 centi vagyok. Ami azért szerencse, mert leér a lábam, így nem borítottam magamra a motort). A futóművet Hujber Péter (utána lehet nézni ki ő a Google-ön) személyesen tesztelte, szerinte jól lehet vele ugrani. Bár ő egy csattogós lepkével is tud ugratni. Zsemberyék Bandusza szerelgette már az előző tulajnak is Törökbálinton, nekem is. Részletes felvilágosítást egy kis szakértői díj (kávé, cigi, pizzaszelet, puszi -ha lány vagy-, kézfogás, aranytömb stb.) fejében biztos hajlandó lesz adni róla.

10315155_4

 

A motor Törökbálinton van a szuperbiztonságos Zsembery KTM szakszervízben, még véletlenül sem tárolom itthon, amilyen szerencsés vagyok, tuti eladás előtt esne rá egy zongora, egy üllő, biliárdgolyók, eltévedt II. világháborús rakéta, olaj, tollak.

Ott megtekinthető nyitvatartási időben, 9-17h között. A képeken látható cicomákkal van felvértezve (a gyönyörű narancssárga hátsó kerékagy a kedvencem, legszívesebben kiszereltem volna hogy aztán vele tudjak aludni, de szakértők megállapították, hogy anélkül nehezebben tudnám eladni a motort). Életem eddigi legszebb és legcsillogósabb tárgya, remélem viszontlátom még valahol: nem biztos hogy az erdőben szeretném endurózás közben, arra tessék egy EXC-t vagy egy jó Berget venni, nem ezt az ékszert szétgyilkolni. Tisztában vagyok vele, hogy van jobb áron hasonló állapotú motor hirdetve, úgyhogy szépen kivárom a soromat.

10315155_7

 

Nekem nem annyira sürgős mint annak, aki ennyivel áron alul kell hogy eladja, biztosan nem jókedvéből teszi. Úgyhogy ha ilyen motort keres, mindenképpen az olcsóbbakkal kezdje. Nem félek, hogy az enyém nem fog elkelni ennyiért. Az ár alkuképes a következőképpen: Amennyivel alkudni szeretne, annyira fogom az értékét csökkenteni a jószágnak. Például, ha 10.000.-Ft-ot szeretne alkudni, leveszem az egyik idomot, ott helyben kettétöröm.

Ha 100.000.-Ft-ot szeretne alkudni, kiszerelem a hátsó kereket. Ha 5.000.-Ft-ot, akkor kilyukasztom a belsőt és így tovább. Engem lehet keresni az első megadott 30-as telefonszámon emberi időben (reggel 8 után 22h-ig), a második, 20-as telefonszám Füleki Andrásé, aki a technikai felvilágosítást tudja adni rendelési időben (9-17h között)