Mindenki emlékszik még a Csonti-féle nagy ívű, és nagy betűvel írt, autóeladást serkentő sztorikra. Médiaszenzáció lett a módszerből, sokan utánozták, mások pedig egészen extrém szintű őszinteséggel próbálkoztak (jó példa a Fostalicska Golf). A pökhendi, fennhéjázó stílusra nem tettünk volna pénzt, valaki mégis így akar autókat eladni. Nem, ez már nem a “fix az ár, álmodozók, tesztpilóták, tesók, mennyit engedsz a feléből félék kíméljenek” szint. Itt egyértelmű az üzenet,  komoly oltást kap a komolytalan szándékkal próbálkozó, “csak az olvasson tovább, akinek az anyagi helyzete megengedi”. (via hasznaltauto.hu)

6rUM2loX6WUpAH6ts

Nem írok semmit, főleg árat, hisz sokaknak fogalmuk sincs mit néznek! Kizárólag olyan érdeklődők hívjanak, akik tisztában vannak azzal, hogy egy ilyen ritkaságot mennyi pénzből lehet tökéletesen előállítani! Hasonló eredeti példányokat, nálunk civilizáltabb országban is státuszszimbólumként tisztelik és előszeretettel használják a mindennapokban! Aki néhány milliós gány-Matyik által összetákolt roncsok kínálatokból indul ki, az máris tévúton jár, vagy vélhetően alacsonyak az igényei! Számoljon és mérlegeljen mielőtt hív, hisz a jelenleg eladásra kínált példányok csupán márkájukban egyeznek!

6rUMxbqXeRgWAJ6ts

KINEK ANYAGI HELYZETE MIATT SZERÉNYEBBEK AZ IGÉNYEI ÉS BEÉRI KÉTES EREDETŰ, KÜLFÖLDI OKMÁNYOKKAL RENDELKEZŐ (Honosítás egy vagyonba kerül!), SOK KILOMÉTERES, SZÉTHULLOTT-SZÉTHAJTOTT BONTÓSZÖKEVÉNNYEL, AZ NE FÁJDÍTSA A SZÍVÉT, NE OLVASSON TOVÁBB! Még gyakorlatilag új autó, mindmáig nívós gyűjteményi darabként gondozzák, futásteljesítménye igen alacsony, garantáltan 42 ezer kilométer! Kizárólag 1990-ben gyártott Red Line limitált széria! Újkora óta Magyarországon színesíti az autókülönlegességek táborát. Teljes Európai kivitel, honosított okmányokkal és hazai rendszámmal rendelkezik! A legutolsó csavarig 100%-ban gyári, átalakításoktól-gányolásoktól mentes, így rövidesen költségmentesen OT minősítésre jogosult! Alku lehetősége kizárt!

6rUM2ldbvi3tAJ6ts

I G A Z I – R I T K A S Á G O T – K Í N Á L U N K – E L A D Á S R A! Gyárilag Európai piacra készült, Magyar rendszámos 7 személyes gigantikus GANXTA cirkáló! Nem magyarázkodós USA szabvány, ami alatt műszaki vizsgákon rezeg a léc! Aki tudja mit néz, az tisztában van vele, hogy 25 ezer Euró alatt nincs hasonló adottságokkal sehol a világon! Közelmúltban igazi nagy szervizen esett át, így még hosszútávon extra költségektől mentes élvezetes autózást biztosít! Alkalmi ára nem alkuképes, viszont profitot ígérő reális cserét beszámítunk! VÉGRE OLYAN ÉRDEKLŐDŐT VÁRUNK, AKI ÉRTÉKELI AZ AUTÓ VALÓDI SZÉPSÉGÉT, NEM BUZERÁLJA MINDEN APRÓ SZEXEPILJÉT, HISZ A LEGJOBB NŐN IS AKAD SZEPLŐ VAGY ANYAJEGY, MÉGSE LESZ SOHA AZ ÖNÉ, VISZONT NÁLUNK A LEHETŐSÉG ADOTT!